Народният представител Светлана Ангелова: Надявам се да съм оправдала доверието и подкрепата ви, които винаги съм усещала

Народният представител Светлана Ангелова: Надявам се да съм оправдала доверието и подкрепата ви, които винаги съм усещала

Време за прочитане: < 1 мин.

Днес беше последния ден на 44-то Народно събрание.

Ден за равносметка и анализ на това, което съм успяла да направя и на това, което не съм.

Благодарение на подкрепата на вас, гражданите от 19-и многомандатен избирателен район, в края на месец март 2017 г. станах отново част от настоящия български парламент. Влязох в пленарната зала отново с голямо желание да отдам знанията, опита и идеите си в услуга на региона и нацията.Единственият, който може да каже дали мандата ми е бил успешен е суверенът, но за себе си знам, че направих всичко, на което съм способна да бъда полезна на Русенска област и България, да инициирам законодателни промени, които защитават обикновения човек, че винаги съм отстоявала справедливите управленски решения.

Поех отговорност да съм заместник – председател на една от най-важните и тежки парламентарни комисии – тази по труда, социалната и демографската политика, но никога не забравих обещанията и ангажиментите, които преди четири години поех пред гражданите.

Щастлива съм, че голям процент от тях станаха реалност, благодарение на усилията на министър – председателя Бойко Борисов, на правителството, на всички колеги от парламентарното мнозинство, с които създадохме добър екип, в който има постоянен конструктивен диалог.

На 4 април българските граждани отново ще кажат тежката си дума.

Демокрацията е отредила те да са тези, които дават оценките за работата на всеки един народен представител.

Надявам се да съм оправдала доверието и подкрепата ви, които винаги съм усещала.

Благодаря Ви!

Сподели:

Още новини от деня