Светлана Ангелова честити четвъртия рожден ден на ЦСРИ в село Щръклево

Народният представител Светлана Ангелова честити четвъртия рожден ден на ЦСРИ в село Щръклево

Народният представител Светлана Ангелова честити четвъртия рожден ден на десетките потребители от Центъра за социална рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/ към сдружение „Център Динамика“ в село Щръклево /Община Иваново/. Това се случи днес по време на специално тържество в навечерието на Деня на възрастните хора – 1 октомври.

В поздравителния адрес народният представител приветства екипа на центъра за неговата всеотдайност и внимание към проблемите на всеки един местен жител от третата възраст.

Тя отбелязва голямата роля на местната власт за подпомагане работата на центъра, а тази дейност ще продължи да се осъществява още по – активно през следващите години. Г-жа Ангелова подчертава заслугите на Деана Димова и неправителствената организация за доброто функциониране на центъра. Тя акцентира върху направените стъпки за разширяване на неговия капацитет поради нарастващите потребности на местната общност.

Вече 4 години в центъра се предлага възможност всеки жител не само да съпреживее едни от най – светлите празници у нас, но и да ползва комплекс от социални услуги, свързани с извършване на рехабилитация, социално-правни консултации, изготвяне и осъществяване на индивидуални програми за социално включване. Той предоставя социални услуги с помощта на висококвалифицирани специалисти.

Г-жа Ангелова дава своята подкрепа за всяка инициатива на сдружението и центъра, насочена към подобряване на условията и привличане на повече потребители.

Сподели:

Още новини от деня