левски новград

Народният представител Светлана Ангелова поздрави „Левски“ – Новград“ по повод 70 години от създаването на футболния клуб

Отминалите десетилетия утвърдиха Вашия тим в този изключително популярен спорт за нашия регион и България. Радвам се, че е създаден своеобразен мост между поколенията в обичаната от хиляди игра и вярвам, че и в бъдеще младите ще продължат традициите на тукашната школа, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова, която поздрави навръх бивши и настоящи футболисти, жители и много гости по повод 70 години от създаването на футболен клуб „Левски“ – Новград /Община Ценово/.

Пожелавам на по – възрастните, вече бивши футболисти, здраве и да предават своя опит от терена на новите поколения. Считам, че чрез този спорт младежите могат да развият онези качества, които ще са им необходими в живота –амбиция за постигане на целите независимо от трудностите, хъс за победа с участието на всички според възможностите им, дух на взаимопомощ и подкрепа, добави тя в присъствието на председателя на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници, кмета на Община Ценово д-р Петър Петров, кмета на Новград Диана Копчева, председателя на Областния съвет на Българския футболен съюз в Русе Димитър Димитров и др.

Честването бе съпътствано от футболна среща на ветерани и настоящи футболисти от клуба на местния стадион. По повод годишнината клубът получи в дар футболни топки, нови екипи и други спортни принадлежности.

Сподели: