Народният представител Светлана Ангелова

Народният представител Светлана Ангелова проведе приемна за граждани днес

10 жители на Русе и областта посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова, която се състоя днес /11 декември 2017 година / в централния офис на партията, находящ се в търговски комплекс „Родина“ на ул „Чипровци” № 2. Част от тях потърсиха съдействие от депутата за разрешаване на техни социални и битови проблеми.

Г-жа Ангелова се ангажира с помощ при решаването на поставени въпроси от граждани във връзка с настъпили трайни физически увреждания, водещи до нетрудоспособност, относно интеграционните добавки, изплащането на пенсии при починал съпруг, работата на ТЕЛК и пр. Русенец получи информация относно решаване на въпрос при недостигащ стаж на пенсия.

Приемните на народните представители в областта се провеждат всеки понеделник, като срещите с граждани се случват дори те да не са обявени официално. Заедно с тях участват и общински съветници от ГЕРБ в Русе. Записванията стават на място в търговски комплекс „Родина“, ет. 2, както и на тел. 082/82 52 64.

Сподели: