плакат класна стая конфуций нова година

Настъпването на годината на жълтото земно куче ще отбележат по традиция СУ „Васил Левски“ Русе и Институт Конфуций Велико Търново

На 21 февруари 2018 г. Русе ще отбележи с празнична програма настъпването на Годината на жълтото земно куче по китайския календар. Кучето е познато със своята лоялност и щедрост. Празничната програма е организирана от СУ „Васил Левски“ гр. Русе и Институт Конфуций – гр. Велико Търново и е разделена в две части: Сценична програма от 17:00 часа и работилничка от 18:00.

Русенци ще имат възможността най-напред да се насладят на сценична програма в изпълнение на ученици изучаващи китайски език – песни, танц с ветрила, тай чи, ревю на китайски дрехи, станалият емблематичен за мероприятието танц на дракона и много други изненади.

Както всяка година, СУ „Васил Левски“  ще изненада с богата и разнообразна работилничка, където всеки може да опита сам да си направи китайски традиционен възел, временна татуировка на йероглиф, изрязване на фигурки от хартия, а защо не и калиграфски изписано име или пък да опита да поиграе „Дзиендзъ“. Освен това, за почитателите на китайската кухня ще има дегустация на китайска храна.

Очакваме Ви !

21 февруари 2018г., 17:00 часа, Канев център, вход – свободен

плакат класна стая конфуций нова година

година на кучето плакат

Сподели:

Още новини от деня