Научи повече за един от най-новите подходи за развитие на качествени услуги в полза на хората

От къде идват идеите и иновациите в светa на услугите? Как дизайнът, фокусиран върху човека (human-centered design) и инструментите на дизaйна на услуги (service design) отключват нов потенциал и създават конкурентно предимство?

Научи повече за един от най-новите подходи за развитие на качествени услуги в полза на хората, а именно human-centered approach.

——

Ако ти:
– се интересуваш от методите на дизайн мисленето и дизайн на услуги
– си предприемач с иновативно мислене
– си мениджър на екипи и развиваш проекти с новаторски дух
– си част от екип на стартъп
– или просто си жаден за знания,

то, тогава това събитие е за теб.

——
Гост

Калина Жулева е дизайнер на услуги с богат опит в стратегическото планиране, маркетинг, реклама и управление. Има магистърска степен по психология и психоанализа и ръководи екипа на рекламна агенция New Moment София повече от 10 години. През 2014 г. съосновава Creative Shower – първата агенция за дизайн на услуги и иновации в България.
Kато част от екипа на Designing Thinking Lab на ELEVEN Accelerator Fund помага на стартъп компании да ползват методите на дизайн мисленето.
Има опит като преподавател по креативност и дизайн мислене, като фасилитатор и консултант в областта на иновациите и създаването на креативна култура в различни компании.

——
Организатори

Еконт и Фондация Еконт застават зад проекти, които подкрепят знанието. Организираме събития за споделяне и получаване на знания.
Добрите примери, новатори и вдъхновители разказват за своя опит и преживяване в събитията, които правим.
Техният пример подкрепя личностното развитие на всеки, който иска да е по-пълноценен в семейството, в бизнеса и в обществото.

——
Дата: 20 ноември, 18:00 часа
Място: Славянски 20

Такса за участие: 19 лв.

Събитието е с предварително записване на: fund@econt.com или на +359 87 9508116 и с плащане по банков път.

Очакваме ви.

Сподели: