шивашка фирма текстил облекло

Национална конференция „ДА! НА БРАНШ ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО И КОЖИ В БЪЛГАРИЯ“ ще се проведе в Русе в петък

Време за прочитане: < 1 мин.

Българска Асоциация за текстил, облекло и кожи (БАТОК), като организация, която обединява едни от най-авторитетните фирми от сектор „Лека промишленост“ в България с цел консолидиране, балансиране и единно представляване на техните интереси, организира в Русе НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПОД НАДСЛОВ „ДА! НА БРАНШ ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО И КОЖИ В БЪЛГАРИЯ“.

С настоящата конференция от асоциацията искат да акцентират върху състоянието, възможностите, проблемите и перспективите пред неговото развитие. Конференцията има за цел да срещне възможно най-широк кръг заинтересовани страни, които заедно да потърсят възможности за решаване на проблемите от една страна и от друга да се определят приоритетите за развитие на сектора.

В конференцията ще вземат участие над 100 представители на бизнеса, както и народни представители от избирателен район Русе, ръководители и представители на държавни институции /министерства, ИАНМСП, НОИ, АЗ, Областна администрация Русе и др./, местни власти, национално представителни работодателски организации в лицето на АИКБ, експерти и др., имащи отношение към развитието на бранша на местно, регионално и национално ниво.

Конференцията ще се проведе на 10 май 2019 г. в гр. Русе. В рамките на конференцията Г-жа Миглена Христова, член на УС на БАТОК ще представи Доклад за състоянието, проблемите и перспективите пред бранш „ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО И КОЖИ“, който ще постави основата на широка дискусия в рамките на конференцията с участието на всички присъстващи, срещайки позициите на бизнеса, държавата и неправителствения сектор по изложените въпроси.

Преди дискусионната част в програмата от 14,30 часа е предвидено модно ревю на колекции на русенски фирми. Конференцията е отворена за всеки с интереси в сектор „Лека промишленост“, нека заедно кажем „ДА! НА БРАНШ ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО И КОЖИ В
БЪЛГАРИЯ“.

сн. БАТОК

Сподели:

Още новини от деня