проф. Петър Симеонов

Началникът на Клиниката по урология в УМБАЛ „Александровска” проф. д-р Петър Симеонов ще проведе прегледи в Русе на 2 декември

Началникът на Клиниката по урология в УМБАЛ „Александровска” и дългогодишен партньор на УМБАЛ „Медика Русе“ проф. д-р Петър Симеонов ще проведе урологични прегледи на 02.12.2017 г. Целта на подобни мероприятия, освен обмяна на опит между специалисти, осигурява възможност на пациенти с оплаквания или констатирано заболяване да се консултират с водещи в своята област лекари, без да им се налага да пътуват до София или други градове.

Преди четири години проф. Петър Симеонов става началник на Клиниката по урология в Александровска болница, където работи от 36 години. Избран е за национален консултант по урология и за председател на Комисията за получаване на медицинска специалност „Урология“. Проф. Симеонов работи във всички области на урологията. Основен негов приоритет и мисия са бъбречните трансплантации.

Проф. д-р Симеонов ще преглежда деца и възрастни на 02.12.2017 г. /събота/ в сградата на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ – ул. „Рига” 35. Прегледите са платени. Записването е предварително на регистратурата на ДКЦ-2 или на телефони 082 502 430 или 0884 517 551.

Сподели: