На завършилото днес държавно първенство по хандбал за момичета 12 г. отлично се представиха малките надежди от ХК "Бяла"

На завършилото днес държавно първенство по хандбал за момичета 12 г. отлично се представиха малките надежди от ХК „Бяла“

На завършилото днес държавно първенство по хандбал за момичета 12 г. отлично се представиха малките надежди от ХК „Бяла“. В групата си те загубиха от бъдещите финалисти на турнира- ХК „Етър 64“ и ХК „Спортист Кремиковци 2018“. Това се оказаха единствените им загуби. Последователно с лекота беленските състезателки преодоляха момичетата на ХК „Бъки“ и „Васил Левски“ – Нови пазар, за да стигнат в мача за 5 – 6 място със силния отбор на Панагюрище. Макар и трудно, беленчанки спечелиха и това ги прати на пето място в крайното класиране. Белите тигърчета показват след всеки изигран турнир, че са тръгнали по пътя на каките и с много труд и любов към любимият спорт скоро ще постигнат и по – големи успехи. На държавното първенство отборът беше воден от старши треньора Виктория Жосан, треньорката Полина Трубицина и треньорката на вратарките Таня Черньовска.

Сподели: