На 1-ви септември отваря врати най-новата частна детска градина в Русе

На 1-ви септември отваря врати най-новата частна детска градина в Русе

На 1-ви септември отваря врати най-новата частна детска градина в Русе. Учебното заведение се намира в гр. Русе, ж.к. „Здравец-Изток“, ул. „Рига“ № 36. „Частна детска градина Дъга – Русе“ е част от доказалите се със своя професионализъм Лечебни заведения „Медика“.

За да сте сигурни, че Вашите деца ще бъдат в добри ръце, Директор на „Частна детска градина Дъга – Русе“ е госпожа Лиляна Ангелова. Опитният педагог и ръководител сформира екип, който ще развие потенциала на децата чрез иновативни и интерактивни методи на обучение до изграждане на цялостна личност.

„Частна детска градина Дъга – Русе“ разполага с 4 групи за деца от 2 до 7 години. Предвижда се в детската градина да бъдат провеждани логопедични диагностики и терапии, както и психологично обследване два пъти годишно. Детската градина ще бъде с удължено работно време – от 06:30 до 20:00 часа.

„Частна детска градина Дъга – Русе“ разполага със собствена кухня, като ежедневното меню на децата се изготвя от лекар-диетолог, спрямо нуждите на всяко дете. Продуктите за детската храна идват директно от сертифицирани фирми с гарантиран произход.

В началото на 2019 г. ще отвори врати и плувен басейн в сградата, както и други съоръжения, които благоприятстват психо-емоционалното развитието на децата.

За събеседване и подаване на документи – тел. 0877 477 150 – г-жа Лиляна Ангелова – Директор.

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"