Арт салон „Любов и вино“ 2018 в Русе

На 1 февруари започва четвъртото издание на Арт салон „Любов и вино“ 2018 в Русе

Днес, в Заседателна зала на Община Русе, се проведе пресконференция по повод четвъртото издание на Арт салон „Любов и вино“ 2018. На събитието присъстваха зам.-кметът по икономика, инвестиции и собственост в Община Русе Даниела Шилкова, директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов, директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова, председателят на Дружеството на художниците в Русе – Николай Колев, диригентът на Биг Бенд Русе Димчо Рубчев, председателят на Съюза на българските художници в Русе Вал?005cr нтин Георгиев и Диана Ковачева от Клуба на дейците на културата.

„Целта на този арт салон е да прерасне в един по-различен и иновационен туристически продукт, който да привлича както русенска публика, така и потенциални туристи и да донесе добавена стойност на бизнеса в нашия град“, сподели г-н Савов. Той представи включените филми, концерти, изложби и театрални постановки в програмата. Нововъведение тази година са и презентациите и дегустации на русенски вина.

В Арт салон „Любов и вино“ 2018 са включени 23 събития, започвайки с театралната постановка „Госпожица Юлия“ на 01.02 и приключвайки с представяне на новия албум на Диана Експрес – „Усмивката“ на 23 февруари.

Организатори на Арт салон „Любов и вино“ 2018 са Община Русе, ОП „Русе арт“, Клуб на дейците на културата, ДТ „Сава Огнянов“ и Държавна опера – Русе.

Сподели:

Още новини от деня