далян родителска среща 2

На 13 септември ще е държавното първенство по триатлон на езерото Липник

На 13 септември 2020 година се предвижда СК Триатлон Далян Русе да бъде домакин на държавно първенство по триатлон на езерото Липник, с. Николово.

На 16 август 2020 година ще се проведе първото за тази година Държавно състезание по триатлон в Пловдив. По традиция, град Русе също има място в календара на държавните състезания у нас.

Домакин ще бъде СК Триатлон Далян, с подкрепата на Община Русе. През тази година се навършват 10 години от организирането на този вид състезания в Русе. Датата 13 септември е фиксирана от организаторите, имайки предвид международната обстановка с епидемията, както и нуждата от тренировки на състезателите. Необходимо е и време за организацията на самото първенството, уточни г-жа Ангелова, старши треньор и управител на СК Триатлон Далян.

За да бъде пълноценно провеждането на надпреварата ще се наложи да се привлекат още спонсори, а Община Русе се е ангажирала с отпускането на повече средства за тази цел. Тази година, имайки предвид кръглата годишнина, първенството ще трябва да изглежда по различен начин, изявиха желанието си организаторите.

Представянето на БАТ за кмета и зам. кмета на град Русе е било впечатляващо и обнадеждаващо събитие за администраторите на град Русе.

Сподели: