На 14 май Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе изпрати своите абитуриенти

На 14 май Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе изпрати своите абитуриенти. 

Емоционалното тържество, предизвикало и смях, и сълзи, беше повод за равносметка и радостен поглед към бъдещето. На този фон  абитуриентите за последен път чуха училищния звънец. 

Водещи на празника бяха Цветина Костадинова от 12.А клас и Елица Йорданова от 12.Б клас. Музикален поздрав поднесе Мартина Стоянова от 11.А клас.

Зрелостниците изразиха своята благодарност чрез думите на Габриела Георгиева от 12.А клас, Моника Великова и Теодора Ангелова от 12.Б клас, Наталия Златкова от 12.В клас и Марина Петрова от 12.Г клас. В обръщението си към ръководството и учителите те отбелязаха, че за петте години в училище Випуск 2024 г. е преминал през трудния път на помъдряването. Учениците сърдечно благодариха за търпението, за грижите, за любовта и за всички получени знания!

След тържествената церемония абитуриентите извиха красиво право хоро, а в небето полетяха балони – символ на пожелания за „Попътен вятър!“ и „На добър час!“ за Випуск 2024 на ПГ по туризъм – Русе.

Училищното ръководство и учителите пожелават на абитуриентите да бъдат щастливи, успешни във всяко начинание и удовлетворени от постигнатото!

Повече снимки може да разгледате в галерията ни.

Сподели: