На 18 април Русе става домакин на цветна палитра от танци, изкуство, картина и звук

На 18 април Русе става домакин на цветна палитра от танци, изкуство, картина и звук

На 18 април Русе става домакин на цветна палитра от танци, изкуство, картина и звук, благодарение на талантите от танцовото училище THE CENTER. Танцьорите ще разкажат своята музикална история в концептуален спектакъл, носещ името “RGB”.

R (red/червено), G (green/зелено), B (blue/синьо) е името на танцовия спектакъл, който ще представи една по-различна визия на съвременното танцово изкуство чрез кореспондирането с основните цветове на гамата, което е водещо и в самото представление.

Участие в събитието, което освен в Русе, ще се състои още в София, Пловдив, Варна и Велико Търново, ще вземат всички възпитаници на училището за танци и модерна култура – от най-малките до най-големите, включително и начинаещите, защото езикът на танца е валиден за всички тях.

THE CENTER носи традиции и богата история в себе си. Доказателство за това са безбройните отличия, извоювани на сцените в България и в чужбина, многобройните участия в различни инициативи и проекти, между които работа с деца със специални потребности, масови инициативи (флашмоб), участия в телевизионни проекти и проекти на популярни изпълнители, между които Графа, Дара, Молец, Миро, Криско, 100 Кила и много други.

Елате и подкрепете танцьорите на България, младите надежди, които комуникират с публиката чрез красивите си танци и са разпознаваеми по целия свят.

Датата е 18 април, мястото е Доходното здание в Русе, началото се поставя в 19 часа.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim и онлайн на https://www.eventim.bg/…/the-center-predstavya-r…/event.html, както и на касата във фоайето на Доходното здание на пл. „Свобода“ 4.

Танцовият спектакъл RGB се осъществява с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Сподели: