русенски университет ректорат

На 19 февруари ще бъде подписано споразумението за сътрудничество между РУ „Ангел Кънчев“ и ГД „Изпълнение на наказанията“

На 19.02.2020 г. от 09.30 ч. в зала 2.101 ще се проведе публична дискусия с участието на гл. комисар Ивайло Йорданов – главен директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“, преподаватели, докторанти и студенти от Русенски университет „Ангел Кънчев“ на тема: „Проблеми на изпълнение на наказанията в Република България“.

В 11.00 ч. ще бъде подписано споразумението за сътрудничество между Русенски университет „Ангел Кънчев“ и Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“.

Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ обединява всички затвори, затворнически общежития, арести и пробационни служби в Република България. Тя отговаря за изпълнението на наказанията доживотен затвор без замяна, доживотен затвор, лишаване от свобода, пробация, както и мерките за неотклонение задържане под стража и домашен арест (когато изпълнението ѝ се контролира чрез система за електронно наблюдение).

Всички студенти, преподаватели, гости и заинтересувани от дискусията граждани са поканени да присъстват.

Сподели:

Още новини от деня