На 21 октомври предстои финална конференция и диалог за политики в сектор "Храни и селско стопанство"

На 21 октомври предстои финална конференция и диалог за политики в сектор „Храни и селско стопанство“

Време за прочитане: < 1 мин.

Бизнес център за малки и средни предприятия – Русе кани фирми, организации и институции от сектор храни и селско стопанство на Международна Конференция и Диалог за политики, които ще се проведат на 21.10.2021г, онлайн на платформата Airmeet.

Поканата е насочена към представители на клъстери, стартъпи и МСП, местни администрации и публични власти, университети и изследователски центрове, граждански организации и НПО, експерти и всички заинтересовани лица от сектора.

На конференцията ще бъдат представени резултатите от проекта – разработената стратегия и иновативни инструменти, успешни истории за здравословни храни, отворени иновации, кръгова икономика, нови бизнес модели и роля на производителите. Диалогът за политики ще представи и новостите в ПО8 на Дунавската стратегия, инициативи, проекти и добри практики от Баден-Вюртемберг /Германия/, както и възможности за бъдещо сътрудничество.

Участието е безплатно, а работният език е английски. Програмата и регистрацията са достъпни на следния Линк.

Събитията се организират по проект Danube S3 Cluster, (http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/danube-s3-cluster), с водещ партньор: Регионална агенция за развитие Южна Мунтения – Румъния и партньори от Румъния, Германия, Унгария, Словения, Словакия, Хърватия, България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Молдова и Украйна.

Сподели:

Още новини от деня