На 22 март продължи културната инициатива „Петък вечер в библиотеката“ - проект на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Георги Дамянов

На 22 март продължи културната инициатива „Петък вечер в библиотеката“ – проект на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Георги Дамянов

На 22 март продължи културната инициатива „Петък вечер в библиотеката“ – проект на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Георги Дамянов.

В третото издание на „Петък Вечер в Библиотеката“ наш гост беше още един именит русенец – Иво Минчев. Познат ни като китарист на няколко групи, но и като уличен пърформър, Иво дойде при нас с китара и глас. Изпълнителят беше подкрепен от поканени като публика приятели на живо в студиото. Ателието за музика и култура беше излъчвано на живо/лайв стрийм от сектор „Изкуство“.

Събитието се проведе по проект BGCULTURE-1.001-0023, финансиран по Програма РА14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“ по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021.

Сподели: