На 29 юли в Лесопарка гостува проект "По Вода със Станилия Стаменова"

На 29 юли в Лесопарка гостува проект „По Вода със Станилия Стаменова“

На 29 юли от 12:00 часа на пристана на Спортен клуб „Локомотив“- Русе ще се състои една следобедна среща със Станилия Стаменова, световен шампион по кану-каяк и треньорите от клуба за въвеждаща практика в този спорт.

Спортен клуб „Локомотив“ ще ви запознае с този вид спорт, ще можете да се качите на туристически каяци и да опитате Standup Paddle Board! Да разгледате базата на клуба и се запознаете с треньорите, които създават шампиони в Русе.

След приключението в Доминикана и оцеляването в Сървайвър, Станилия пристига в Русе и ще имате възможност да се срещнете с нея на 29 юли, и безплатно да получите урок по SUP и да чуете за техниките на гребане и особеностите на кану-каяка.

Заповядайте да чуете за бъдещия ѝ проект „По Вода със Станилия Стаменова“, свързан със търсене на новият олимпийски шампион по кану-каяк на България.

Запознайте се подробно с каузата на #povodabg, за да може кану-каякът да докосне все повече сърца в цяла България и заедно да върнем олимпийските ни традиции в този спорт…
Вход: СВОБОДЕН
.
*Всеки участник в събитието носи отговорност за своето здраве съблюдавайки инструкциите на организаторите

Сподели: