далян триатлон лятна занималня

Неделен празник на Текето в деня на отворените врати на СК Триатлон „Далян“

На 19 май 2019 година се проведе Ден на отворените врати в СК Триатлон „Далян“. Общинската плувна база в село Николово бе превърната от малките почитатели на плувните спортове и триатлона в площадка за игри и забавления.

През това време, старши треньорът и управител на клуба г-жа Меглена Ангелова коментираше с родители и новодошлите деца условията, при които ще се проведе второто издание на детската занималня това лято. Децата трябва да бъдат във възрастова група между 7 и 16 години.

далян триатлон лятна занималня 1

Резултатите от занималнята миналата година са изключително добри. Децата всяка сутрин биват докарвани от град Русе, като се установяват в т.н. гребна база на село Николово. Там през деня са на чист въздух и сред природата, а заниманията с тях биват водени от специалисти педагози.

Придвижването до занималнята става задължително от фирма с лицензирана транспортна дейност. Изхранването на децата се поема също от лицензирана фирма за кетъринг услуги. Предлаганата храна е здравословна и е съгласно стандартите. Стойността на един ден престой за всяко дете засега е 10 лева.

далян триатлон лятна занималня 4

Родители и деца са склонни да прекарват свободното си време в компанията на своите приятели и сред природата.

За по големи подробности можете да се обърнете към организаторите на телефон: 0885 663 705; 0899446784; 0988393285.

Още за СК триатлон ДАЛЯН – виж тук.

Сподели:

Още новини от деня