бул липник ремонт март

Независимо от кризата, Община Русе продължава започнатите проекти и предвидени дейности

Независимо от кризата, Община Русе продължава започнатите проекти и предвидени дейности – изпълняват се ремонти на улици, булеварди, места за паркиране, крайбрежна зона, Пантеон на възрожденците, ремонти в детски градини, ясли и домове. Подготвяме структурите на Общината да са в състояние в годините напред да изпълняват все по-голяма част от дейностите самостоятелно – предвижда се закупуване на техника и снаряжаване на общинските предприятия.

В заключение бих искал отново да Ви уверя, че Община Русе прилага мерките за защита на здравето, но изцяло с мисъл, как кризата да нанесе най-малко щети на всеки един русенец и на обществото ни като цяло, казва кметът на Община Русе Пенчо Милков.

Считаме, че мерките на държавата в подкрепа на трудещите се и предприятията трябва да са много по-ясни, по-радикални и бързи. 

Правим всичко необходимо и възможно за здравето и сигурността на русенци в този тревожен за целия свят период. Ще продължим да работим активно, така че кризата, която се налага да преживеем, да  не засегне общността ни и връзката помежду ни. И съм убеден, че изпитанията ще ни направят по-силни и единни.

Сподели:

Още новини от деня