интегриран градски транспорт автомат за зареждане на карти

Нетуоркс и А1 продължават с още година договорите си с Община Русе

Победители в обявената през юни обществена поръчка на Община Русе за доставка на интернет свързаност по две обособени позиции са местния интернет доставчик Нетуоркс и мобилния опиратор А1. Те традиционно участват в тази поръчка на Общината и я печелят, като си разпределят позициите. Нетуоркс взема позиция 1, която включва:

• Осигуряване на свързаност на ниво 2 /Layer2/ между 6 точки на клиента и доставка на канал за достъп до интернет на пл.“Свобода“ №6.
• Осигуряване на свързаност на ниво 2 /Layer 2/ между 2 точки на клиента и доставка на канал за достъп до интернет на бул. Скобелев №45
• Доставка на интернет по наземна линия за други бюджетни звена.

А1 традиционно получава втората обособена позиция, а именно „Изграждане на VPN свързаност, поддържаща собствен APN между Data SIM карти и сървърите, обслужващи системата за контрол и управление на обществения градски транспорт. Осигуряване на мобилен интернет на SIM карти. Осигуряване на свързаност на автоматите за зареждане на карти за обществения градски транспорт и национална система за разплащане с банкови карти.“

Таксата на Нетуоркс, която Община Русе ще плаща всеки месец за свързаност, е в размер на малко над 46 000 лева или малко под 600 000 лева за периода на договора (с ДДС).

Пълните условия по договора могат да бъдат видени тук.

Договорът с А1 все още не е публикуван.

Сподели:

Още новини от деня