Новата учебна година бе открита в СУПНЕ - Русе

Новата учебна година бе открита в СУПНЕ – Русе

Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов беше сред официалните гости на тържественото откриване на новата учебна година в СУПНЕ „Фридрих Шилер“.

Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве, късмет и успешна нова учебна година.

„Пожелавам Ви сили, с които да се справяте с всяко едно предизвикателство! Бъдете уверени в познанията си и знайте, че овладяването на още един език е от изключително значение за всеки от вас, защото така ще бъдете още по-ценени и ще имате възможността да работите на европейската и международна сцена, откъдето да се грижите и за доброто на България! Не пропускайте ежедневния шанс да научите нещо ново, нещо полезно…!

На добър час и помнете, че успехът спохожда само смелите и подготвените да се справят в трудни ситуации, защото животът е изпълнен с такива!“ допълни още той.

Заместник областният управител отправи пожелания и към директора на СУПНЕ „Фридрих Шилер“ Искра Иванова да продължи да изгражда все така екип, с който училището да се изкачва в класацията на 100-те най-добри по постигнат резултат на матурите след 12-ти клас в страната.

Припомняме, че тази година броят на първокласниците прекрачили прага на училището е 88 в 4 паралелки, а общо всички ученици, обучаващи се в гимназията са 1090.

Сподели: