пенчо милков реч като кмет

Новият кмет на Община Русе Пенчо Милков: С цялото си същество ще работя за благополучието на своя град и съграждани

Трябва да видим какво ни обединява днес всички – общинските съветници, новоизбрания кмет и кметове на кметства. Това е на първо място доверието на нашите съграждани и отговорността да се грижим за Община Русе. За мен това не са стълбички към някакви възможности и собствен рай, каза днес кметът на Община Русе Пенчо Милков при встъпването си в длъжност сега в обръщението към присъстващите в Пленарна зала на Община Русе.

Тук, на площад Свобода трябва да решим можем ли заедно да работим за бъдеще, което е свързано с ценности, които може би от много време липсват. русенци ясно посочиха желанието си за промяна, отбеляза още той. Направи предложение в идните 4 години да се ръководят от принципите на единение, компетентност, прозрачност и почтеност. Според него те трябва да се изповядват заедно през 4-те години. От негова страна съветниците имат протегнатата ръка на кмета, защото всички обичаме Русе.

Кметът посочи, че никога не би направил нещо, което да е трудно да обясни. С цялото си същество ще работя за благополучието на своя град и своите съграждани, подчерта той в заключение.

Сподели:

Още новини от деня