траян тотев

Нов общински съветник положи клетва в Русе днес

На мястото на внезапно починалия на 28 ноември 2017 година Валери Матеев в Общинския съвет днес клетва положи председателят на младежката организация към ВМРО-Русе „Велика България“ и регионален координатор на патриотите Траян Тотев.

/на снимките днес – съветниците почетоха с минута мълчание паметта на В. Матеев сега/
Това става ясно от Решение №311-МИ на Общинската избирателна комисия, оповестено на 7 декември 2017 година в 18:00 часа.

Председателят на групата общински съветници „ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН“ Иво Пазарджиев, е направил предложение Тотев да влезе на мястото на починалия Валери Матеев в две от постоянните комисии – по икономическа и инвестиционна политика и по комунални дейности, както и да бъде избран за член на Специализираната комисия по общинска собственост.

Траян Тотев е най-младият общински съветник в ОбС-Русе. Той е роден през 1994 година, възпитаник на НУИ „Професор Веселин Стоянов“ град Русе със специалност „Изобразително изкуство“. Тренирал е и се е състезавал за спортен клуб „Скорпион“ киокушинкан карате в продължение на три години, като за това време 3 пъти е ставал вицешампион на национални състезания.

През тази година завърши ОКС „бакалавър“ в Русенския университет, специалност „Бизнес и мениджмънт“, а в момента продължава своето образование в същото висше учебно заведение, изучавайки „Предприемачество и иновации“.

Тотев е заместник-председател на Националния младежки комитет на ВМРО и към момента отговаря за младежките структури в Северна България, а така също е член и на Националното ръководство на организацията.

Сподели:

Още новини от деня