Нов пазар заработи в русенския квартал „Здравец Изток“

Нов пазар заработи в русенския квартал „Здравец Изток“

Вече функционира общински пазар и в русенския квартал „Здравец Изток“. В момента той разполага със седем търговски обекта със седем търговски маси, два вендинг автомата, които са разположени в общ модул и вече имат своите наематели. Магазините са проектирани така, че да бъдат удобни както за търговците, така и за клиентите. Разполагат с топлоизолация, автоматично LED осветление и интернет.

Това е един от плануваните проекти на ръководството на „Общински пазари” ЕООД за тази година. Обектите на дружеството вече са 14, като един от тях се намира в град Мартен. „Ръководството на Община Русе напълно подкрепя инвестицията на „Общински пазари“, тъй като новият пазар е в район, където до момента липсва подобно тържище, и изграждането му е удобство за живеещите в квартала“, сподели пред Кунчо Кунчев управител на дружеството зам.-кмета Златомира Стефанова.

    Общинските пазари предлагат голямо разнообразие от местно произведени хляб, вина, месо и колбаси, млечни продукти, плодове и зеленчуци.

Целта на Община Русе е да се създадат по-добри условия за работа на местните производители и търговци, а русенци да имат възможност да подбират качествена продукция от региона.

Сподели: