Нов регионален фейсбук портал за култура и туризъм за Централна Северна България

Нов регионален фейсбук портал за култура и туризъм за Централна Северна България

Нов регионален фейсбук портал за култура и туризъм за Централна Северна България заработи. В него ще се публикува актуална информация за предстоящи културни събития, фолклорни и кулинарни фестивали, концерти, събори, театрални постановки и изложби, както и за атрактивни инициативи в туристически обекти в областите Русе, Габрово, Разград, Велико Търново, Силистра и Плевен.

В Централна Северна България всяка седмица се случват десетки интересни събития и има множество атрактивни обекти за културен, исторически, религиозен, селски, кулинарен и екотуризъм, за които невинаги биват научавани навреме. Целта е порталът да се превърне в източник на интересни идеи за посещения на събития и туристически дестинации при планиране на уикенд или по-дългосрочна почивка със семейството или с приятели. Всеки може да пише на администраторите на страницата и да споделя информация за предстоящи културни събития и туристически обекти. След това информацията ще бъде публикувана в онлайн платформата.

Порталът може да бъде посетен и разгледан на следния линк: https://www.facebook.com/%D0%95%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B9-102391545802557.

Сподели: