Няколко инициативи в Русе по повод Международния ден на децата, болни от рак

Няколко инициативи в Русе по повод Международния ден на децата, болни от рак

15.02. – Международен ден на децата, болни от рак. В обсега на голямото Ч-У-Д-О, те са малките чудеса, големите победители и истинските герои.

В подкрепа, с прегръдка и с много обич за дечицата с онкохематологични заболявания, получихме поредните прекрасни рисунки. Техни творци са лъвчетата от ЛЕО клуб към ОУ „Иван Вазов“, Русе – част от ЛК „Сексагинта Приста“. Техният девиз е: „Аз служа“. От името на целия екип на арт-инициативата „Продължаваме“, благодарим ви от все сърце за подкрепата, скъпи деца. Не спирайте да служите на Негово Величество ДОБРОТО.

Във фоайето на училището от днес до петък в специално обособена детска кошарка ще се събират плюшени играчки в подкрепа на кампанията ни „Плюшена прегръдка“, с всичко събрано от която, в края на месеца ще зарадваме дечицата с онкохематологични заболявания във възстановителния център в с. Опицвет, община Костинброд. Огромна прегръдка за зам. директора Елена Петкова – инициатор и основен двигател за случването. Сърдечни благодарности за отдадеността и съпричастността, Ели! Вие учите децата на емпатия по най-ефективния начин.

Благодарим Ви!

Сподели: