ОбДЦКИ – Русе обявява кастинг за прием на нови членове за предстоящата творческа 2019/2020 г. в театралната студия

Общински детски център за култура и изкуство – Русе обявява кастинг за прием на нови членове за предстоящата творческа 2019/2020 г. в Театралната студия към ОбДЦКИ с художествен ръководител актьорът Любомир Кънев. Под негово ръководство тя функционира вече 23 години и е завоювала много награди от национални конкурси както за най-добри спектакли, така и за главни и поддържащи роли. Любомир Кънев има способността да провокира у децата желание да развият своя талант и с много труд да го умножат и успешно да го реализират. Редица участници в студията ?005cr а Любомир Кънев вече са изявени български актьори, които са гордост за своя учител по театрално майсторство и за Общинския детски център.

Прослушването ще бъде на 12.10.2019 г. от 11ч. в Малка зала „Константин Димчев“ на І-я етаж на ДТ „Сава Огнянов“. Кандидатите е трябва да са между 7-и и 10 –и клас и е желателно да се представят със стихотворение, басня или песен.

Заниманията в Студио „Театър“ и във всички останали формации на Общинския детски център за култура и изкуство са безплатни.

Сподели:

Още новини от деня