ОИЦ - Русе ще проведе уебинар по процедурата „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Областен информационен център – Русе организира изложбата „Европа подкрепя Русе“

Областен информационен център – Русе организира изложбата „Европа подкрепя Русе“. Тя ще бъде открита на 21 юли в 11 часа пред Доходното здание и представя отличените творби от конкурса за рисунка.

По време на събитието ще бъдат връчени наградите и ще можете да разгледате рисунките на всички участници. Всеки, който се интересува, ще получи на щанда на ОИЦ-Русе актуална информация за европейското финансиране, рекламни и информационни материали за Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ), добри практики на проекти, осъществени в Русе и областта. За децата центърът е подготвил работилнички, в които те ще могат да оцветяват, да рисуват, да се забавляват с пъзели и конструктори. Ще направим викторина с въпроси за Европейския съюз.
Заповядайте заедно да уважим таланта на русенските деца и да научите повече за проектите, които Русе реализира с помощта на европейските фондове!

Сподели: