Община Русе за поредна година ще се включи в инициативата на BTV „Да изчистим България заедно”

Областна администрация – Русе ще чисти около телевизионната кула на 14-и

Време за прочитане: < 1 мин.

И тази година Областна администрация Русе ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“, която е инициирана от bTV Media Group и е част от най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2019.

В събота, 14 септември, служителите от Областна администрация ще почистят района около Телевизионна кула Русе, като началото ще бъде дадено в 9.30 ч.

Очаква се доброволците в инициативата да маркират почистените от тях зони в картата на кампанията (http://daizchistim.bg) като посочват броя на участниците, името на организацията, обема на почистената площ и прикачват снимки преди и след почистването.

За справедливото отчитане приноса на различните институции и организации  в Областна администрация ще се приема информация за крайните резултати от почистването и за проведени съпътстващи събития на e-mail: governor@ruse.bg.

Припомняме, че през изминалата година Областна администрация Русе стана носител на отличието за най-много почистени места, а през тази година беше удостоена с приза „Област с най-голям брой доброволци“.

Сподели:

Още новини от деня