Областният координатор на ПП ГЕРБ Георги Кръстев: Целта ни е да бъдем първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори

Областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев ще участва в международен форум на създаден от Републиканската партия на САЩ институт

Областният координатор на ПП ГЕРБ в Русе Георги Кръстев ще вземе участие в престижния интернационален форум, организиран от Международния републикански институт по програма „Европейски лидерски институт“. Той ще бъде единственият български представител на авторитетния форум. Събитието ще се проведе в чешката столица Прага от 23 до 27 септември тази година.

Участниците в програмата ще се обучават по теми, фокусирани върху съвременните политически кампании и изграждане на стратегии. Обучителните сесии ще са насочени и към политическата комуникация, личностното развитие и бъдещето на трансатлантическите отношения.

Във форума ще участват още представители на Франция, Испания, Румъния, Грузия, Чехия, Словакия, Полша, Унгария и Словения.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Международният републикански институт е основан през 1983 година. Това влиятелна организация, свързана с Републиканската партия в САЩ. Тя е създадена след речта на президента Роналд Рейгън пред Парламента н Обединеното кралство през 1982 година, в която той излага тезата си за създаване на подходящи условия за развитие на демокрацията в редица държави в Европа, Азия, Латинска Америка, Африка. В продължение на 25 години председател на Управителния съвет на организацията е влиятелният сенатор от Републиканската партия John McCain, който почина през 2018 година.

Сподели: