Георги Кръстев

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Русе Георги Кръстев: Излизаме за победа и то с много голяма преднина пред втория. На България е нужна стабилност

Областният координатор на ПП ГЕРБРусе Георги Кръстев, който е втори в листата от кандидати за народни представители в 19- и МИР и в момента е депутат, определи изминалите три години като „години на застой, безвремие и хаос, години, в които почти нищо не беше свършено“.

По думите му след изборите трябва да има ясно управление с коалиционно споразумение, с ярки политически фигури, които да носят отговорност и тя да бъде споделена между партиите в управлението, съгласно тежестта, която получат на вота.

„Излизаме за победа и то с много голяма преднина пред втория. На България е нужна стабилност“, каза Кръстев. Чуйте думите му:


„Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви с пълна листа от 14 кандидат-депутати в Русенско – с водач Бедрос Пехливанян, на предсрочните парламентарни избори на 9 юни тази година. Целта е да имаме минимум двама депутати от Русенско в следващия парламент“. Това каза Пехливанян, след като днес коалицията регистрира листата си с кандидат-депутати в Районната избирателна комисия в крайдунавския град.

По думите му, това е напълно реална цел. „Според мен дори трябва да се борим за повече депутати“, каза Пехливанян, който е общински председател на ГЕРБ в Русе, бизнесмен и фармацевт

Сподели: