Областният управител Борислав Българинов призовава политическите партии и формации за коректност

Областният управител Борислав Българинов призовава политическите партии и формации за коректност

Време за прочитане: < 1 мин.

От днес официално започва предизборната кампания за парламентарните избори на 11 юли. Областният управител Борислав Българинов призовава политическите партии и формации за коректност помежду си, както и да покажат зряло поведение, в което идеите са водещ фактор.

„Считам, че всички трябва да се обявим срещу популизма, защото обществото има нужда от действия, които да решат поне част от дългогодишните проблеми в държавата“, каза още той.

„Празните обещания не вършат работа. Необходима е решителност и целенасочена политика.“, допълни още Българинов.

Областният управител е категоричен, че ще направи всичко по силите си, за да гарантира честни и прозрачни избори. „Твърдо убеден съм да не допусна спекулации на изборите. Сигурен съм, че прилагайки и съблюдавайки строго и в пълнота законите ще съумеем да отговорим на натрупаните в публичното пространство и обществото очаквания за справедливи избори, гарантиращи и отразяващи реалната електорална действителност“, споделя още Българинов.

Той вече е провел срещи с ръководствата на специализираните структури, които по време на изборния ден и преди това ще бъдат нащрек и ще упражняват засилен контрол за недопускане на корпоративен и купен вот.

Сподели:

Още новини от деня