галин григоров областен управител

Областният управител на област Русе Галин Григоров участва в тържественото откриване на новата учебна година в Сливо поле

Областният управител на област Русе Галин Григоров участва в тържественото откриване на новата учебна година в СУ „Св. Паисий Хилендарски“, което е единственото средно училище на територията на община Сливо поле.

Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве, успехи и една нова учебна година, изпълнена с множество позитивни емоции.

В поздравителния адрес, който областният управител връчи на директора на училището се казва:
„…Скъпи ученици, днес е ден на едно ново начало, на новите надежди, новите очаквания и новите успехи! Не спирайте да мечтаете, бъдете уверени в себе си и помнете, че Вие сте следващите, които ще съграждат бъдещето на своя град, на родината, а защо не и това на света! Смело преследвайте и постигайте и най-смелите си мечти! Не забравяйте, че и историята на Българското възраждане, с което се напомня на Европа за съществуването на българския народ, е в същото време и история на българското училище!…“
Той отправи и пожелания към учителите да продължават все така с достойнство да възпитават и дават знания на идните поколения.

Сред официалните гости бяха и заместник-кмета на община Сливо поле Михаил Чиликов и Метин Ибрям.

Сподели:

Още новини от деня