С красива Коледна и Новогодишна украса посреща Община Ветово

Община Ветово се допитва до гражданите с анкета при разработването на Плана за интегрирано развитие на Община Ветово за периода 2021-2027

Време за прочитане: < 1 мин.

В изпълнение на Закона за регионалното развитие, започна разработването на Плана за интегрирано развитие на Община Ветово за периода 2021-2027 г.

Защо този План е значим? Защото определя основните приоритети в развитието на общината за следващите 7 години и е основен документ, който дефинира проектни идеи за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници. Защо Вашето участие е важно? Защото с Вашата помощ ще идентифицираме най-съществените проблеми пред развитието на общината и населените места на нейна територия, потенциалите за развитие и оптималните мерки за тяхното оползотворяване. Как да се включите? Като представите Ваши идеи и предложения  за приоритетни проекти, които биха направили общината по-добро място за живот и бизнес.

Моля, попълнете Анкетата за набиране на проектни предложения и идеи в различни области. Чрез нея даваме глас на Вашето конкретно виждане за по-доброто бъдеще на Община Ветово и нейните населени места.

Нека заедно и уверено да очертаем следващите важни стъпки за развитието на нашата община!

С уважение,

Д-Р МЕХМЕД МЕХМЕД

Кмет на Община Ветово

Анкетата може да изтеглите от ТУК и да я изпратите на vetovo@vetovo.bg.

Сподели:

Още новини от деня