Община Русе благодари на фирми и граждани за подкрепата срещу коронавируса

Община Русе благодари на фирми и граждани за подкрепата срещу коронавируса

В борбата срещу вирусната епидемия, Община Русе получи значителна подкрепа от нейната най-голяма сила – самите граждани.

В знак на признателност за бързата реакция и материалната помощ, която бе оказана в борбата срещу епидемията от коронавирус, Община Русе изказва искрени благодарности за предоставените безвъзмездно маски за многократна употреба. към:

 МИК-БГ ЕООД

 Роси Фешън

 АРА-СВ БГ ЕООД

 АРДА РУСЕ

 АКТ ФОР ФЕШЪН ЕООД

 Рени Стил

 Юта АД

 Стела Русе

 Данини

Даренията са използвани за предпазването на служителите, работещи на терен – за целите на Обществената трапезария, Социалния патронаж и дезинфекцията на публичните пространства. Предоставените предпазни материали достигнаха и дошофьорите от публичния транспорт, както и до част от хората, чиято професия изисква личното обслужване на гражданите – медицински работници, служители на гише и др.

Община Русе благодари за дарените защитни облекла, които бяха пренасочени за използване от медиците в УМБАЛ Канев на Нелсен-Чистота.

Няма да забравим да поднесем благодарности на всички доброволци, които помагат в разноса на храни, както и за лепенето на плакатите „Остани в къщи“.

Вашата щедрост в тежък момент за града ни и целия свят е за пример. Останете с вярата, че имате силата да преобразите света, в който днес живеем!

Сподели:

Още новини от деня