Община Русе представя възможностите за туризъм на 37-то издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”

Община Русе представя възможностите за туризъм на 37-то издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”

Време за прочитане: < 1 мин.

Община Русе представя възможностите за туризъм на 37-то издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”, гр. София 13-15.02.2020 г.

Община Русе участва на 37-то издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”. На форума се представят туристически компании и дестинации от 25 държави. Събитието дава уникален шанс н Русе да покаже възможностите за целогодишен туризъм в града и региона. Участието на Община Русе е на самостоятелен щанд от 12 кв.м., проектиран с индивидуална визия и акцент върху културните и исторически забележителности на региона. На него представителите на туристически информационен център – Русе, експерти от Регионален исторически музей – Русе и занаятчии от Дунавска задруга на народните и художествени занаяти ще предоставят пред потенциални бизнес партньори и посетители материали и информация за културни събития, туристически обекти, места за настаняване и атракции.

Участието се реализира чрез Програма за развитие на туризма на Община Русе за 2020 г.

Сподели:

Още новини от деня