Общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ в ОбС – Русе отправиха днес апел за провеждане на екокампания

Общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ в ОбС – Русе отправиха днес апел за провеждане на екокампания, която инициираме днес и вярваме, че ще  проведем заедно, а именно – „Да почистим Текето“.

Лесопарк „Липник“ е любимо място на русенци – за отдих, разходка и спорт. За съжаление към момента неговото състояние не е добро. Мръсно, занемарено и неугледно. А това е един от белите дробове на нашата Община. Време е да загърбим политическите си различия и да се обединим, за да дадем пример на русенци и да докажем, че мисълта за нашата община, включването на всеки от нас в една зелена инициатива, не е нещо, което трябва да ни разделя, а напротив – да ни събира.

Текето е дестинация, съвсем близо до града, и тя трябва да се разработи. Имаме нужда от чисто място за отдих, което е посещавано не само от нас, русенци, но и от стотици гости на града. Тогава спокойно ще можем да провеждаме състезания от различен ранг.

Приканваме русенци да се включат в акцията и имаме уверението на много фирми, че ще са съпричастни и ще помогнат с логистика или с хора, които да участват в благородната инициатива.

Тя ще се проведе на 3 юли, от 10 часа. Призоваваме ви заедно да изчистим Текето.

Благодарим на всички, които ще прегърнат идеята и ще покажат, че милеят за община Русе не само на думи, а на дела, казват съветниците.

Сподели: