Биляна Иванова: Надявам се в най-скоро време да се намери необходимия ресурс, за да се възстанови настилката пред една от най-натоварените точки в града - пазара

Общинският съветник Биляна Иванова: Достъпността на градската среда се превърна в моя мисия и кауза

Няма нужда съветник да внася отново и отново едно и също предложение, когато кметът и администрацията слушат гражданите и мислят за нуждите им, заявява общинският съветник в Русе Биляна Иванова.

Трудно човек вижда проблем, докато не се сблъска с него – било през историите на граждани, било чрез лични преживявания или пък и двете, добави тя.

Достъпността на градската среда се превърна в моя мисия и кауза. Това провокира и предложението ми преди няколко месеца, когато приемахме разчетите на бюджета, да бъдат заделени средства за осигуряване на достъпна среда, подчерта г-жа Иванова.

Когато обаче кметът и администрацията слушат гражданите и мислят за нуждите им, не е необходимо съветник да внася отново и отново едно и също предложение, за да постигне дадена цел, коментира тя.

Благодаря на г-н Милков и колегите от общинска администрация, че възприеха в бюджета за 2023 г. идеята ми за осигуряване на средства за изграждане на достъпна градска среда и то с много повече средства в перото, отколкото поисках тогава, заяви г-жа Иванова.

В следващите дни тя ще представя и по-важните (за нея) акценти от приетия вчера бюджет за 2023 г.

Сподели: