стоянка таксита пдпетков хотел дунав

Общинският съветник Деян Недков предлага работна група да актуализира местата на таксиметровите стоянки в Русе

Във връзка с получени оплаквания от таксиметровия бранш относно таксиметровите стоянки, тяхното обозначаване, брой и закриването на някои от тях в централната част на града, както и от наложени промени в организацията на движение на някои места от главната улична мрежа и от ежедневната експлоатация на таксиметровите стоянки, предлагам създаването на работна група със следната задача:

  1. Актуализиране местата и броя, както и обозначението с пътни знаци на таксиметровите стоянки;

С цел ефективната работа и удовлетворяването на исканията на таксиметровия бранш предлагам представителите на най-големите таксиметрови фирми на територията на общината да бъдат включени в работната група. С оглед изложеното, считам, че в работната група следва да бъдат включени представители на Община Русе, таксиметровия бранш и общински съветници от Общински съвет – Русе.

Общинският съветник от групата на местна коалиция „СДС“ Деян Недков предлага на колегите си на 14 юли да гласуват за създаването на работна група,  която да актуализира местата и броя, както и обозначението с пътни знаци на таксиметровите стоянки. Ще бъде определен нейният състав и основни условия за вземане на решения по време на работата.

сн. Гугъл Карти

Сподели: