Иво Пазарджиев

Общинският съветник Иво Пазарджиев: Днес съм изключително щастлив и обнадежден за това, което предстои в Русе през тази година

Днес съм изключително щастлив и обнадежден за това, което предстои в Русе през тази година, сподели общинският съветник от ПП ВМРО – БНД Иво Пазарджиев.

При публичното обсъждане на проекта за бюджет бяха представени бъдещите дейности, които ще случат в нашата община. По негова инициатива ще бъде извършено следното:

– Поставяне на балон на два от тенис кортовете в Парка на младежта – една дългогодишна мечта на тенис обществеността в Русе.

– За нуждите на “Паркстрой” ще бъде закупена машина за премахване на дънери.

– По настояване на Yoana Emanuilova ще бъде изградена площадка за фитнес на открито в Ново село.

– По настояване на Kristina Borisova ще бъдат предоставяни средства за дейността на Сдружение „Родители на деца и възрастни с Аутизъм-Русе“

– По настояване на Marinela Kazanova ще бъде извършена реконструкция на площадкова канализация на ОУ “Христо Смирненски” в кв. “Долапите”.

Радвам се, че активната ми работа ще даде резултати, които ще бъдат усетени от нашите съграждани. Благодаря на Кмета Pencho Milkov и на администрацията за доброто взаимодействие.

Сподели: