траян тотев

Общинският съветник Траян Тотев настоява да се обнови маркировката на пътя Русе – Николово

Общинският съветник от групата „Патриотите – ВМРО“ в ОбС – Русе Траян Тотев представи на вниманието на Димитър Недев – зам.-кмет на Община Русе и председател на КОБД, както и на своите колеги, проблем, който с временното затваряне на пътя Русе – Червена вода стана още по-належащ за решаване. Става въпрос за пътя Русе – Николово и Николово – Червена вода.

По тези маршрути трафикът е многократно увеличен, а маркировка липсва. Върху по-голяма част от платното за движение между гр. Русе и с. Николово липсват страничните линии, които през тъмната част на денонощието са от значителна важност за водачите на МПС. Осевата линия в средата на платното също не се вижда добре през нощта.

Пътят от с. Николово до с. Червена вода също е много натоварен напоследък. Той е изпълнен с множество завои. Според мен, би било добре, ако Oбщина Русе, чрез своето общинско предприятие “Комунални дейности”, положи светлоотразителна маркировка или по друг начин вземе спешни мерки за предотвратяване на бъдещи инциденти.

Сподели: