Отличия по повод 75 - годишнината на Русенския университет

Обявиха победителите в ученическия конкурс „Млад приятел на природата“

Време за прочитане: < 1 мин.

Обявиха победителите в ученическия конкурс „Млад приятел на природата“ за изработка на мултимедийна презентация във връзка с отбелязване на Световния ден на водата – 22.03.2021 г. Тема на конкурса бе: „Какво означава водата за вас?“

Организатор бе Русенският университет „Ангел Кънчев“ с подкрепата на РИОСВ – гр. Русе и ВиК ООД – гр. Русе.

В рамките на обявените от конкурса срокове по набиране на конкурсните материали постъпиха много отговарящи на изискванията разработки от цялата страна, една част от които индивидуални, а друга в съавторство от двама и повече участници.

След задълбочен аргументиран анализ на постъпилите състезателни материали Журито реши да присъди освен призовите места, и една поощрителна награда, в резултат на което се получиха следните резултати:

I място: Фериде Бейзат Ахмед, 11В клас, Профилирана гимназия „Васил Левски“ – гр. Исперих;

II място: Елица Валентинова Кръстева, 11 клас, ПГСС „Н. Пушкаров“ – гр. Попово;

III място: Гюляй Сенаахи Осман, 12 клас, СУ „Васил Левски“ – гр. Главиница;

Поощрителна награда: Бейшан Бейтула Яфес, 11А клас, Профилирана гимназия „Васил Левски“- гр. Исперих.

Победителите и отличените участници ще получат грамоти и предметни награди. За останалите участници в конкурса са предвидени сертификати за участие. Наградите, грамотите и сертификатите ще бъдат изпратени по пощата (поетапно, по реда на пристигане на състезателните материали) след 29.03.2021 г.

Призьорите и участниците от гр. Русе могат да ги получат след същата дата на адрес: гр. Русе, ул. „Студентска” № 8, РУ „Ангел Кънчев“, Корпус 19, кабинет 102 след предварително уточняване на тел. 082 / 888 485 с доц. д-р инж. Пламен Мънев.

Екипът на Организаторите от Русенски университет „Ангел Кънчев“, РИОСВ – гр. Русе и ВиК ООД – гр. Русе благодари на участниците в конкурса и им пожелава крепко здраве, успехи в училище и творческо вдъхновение!

Сподели:

Още новини от деня