одмвр русе лого полиция мвр

ОД на МВР – Русе търси свидетели на произшествието с 13 – годишен велосипедист

Продължава работата по изясняването на пътен инцидент, при който пострада 13-годишно момче – велосипедист в русенския квартал Средна кула. Както вече съобщихме, произшествието е станало на 11 септември т.г. около 18:00 часа на ул. Йордан Йовков, в района на кръстовище с ул. Димитър Талев. Според първоначално подадената информация, 13-годишното момче – велосипедист, което се е движело по пътното платно, е блъснато от неизвестен лек автомобил, като водачът на моторното превозно средство е напуснал местопроизшествието. Детето е пострадало с фрактура на ходилото на ляв крак и е настанено в МБАЛ „Канев“ в Русе. Днес от медицинското заведение са информирали, че то е в добро състояние и се очаква утре да бъде изписано.

По случая е образувано и се води досъдебно производство, с оглед изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента. Той е докладван в Русенската районна прокуратура. Възложени са редица оперативно-издирвателни мероприятия, които се извършват от полицейските служители.

ОДМВР – Русе апелира към всички граждани, станали свидетели на произшествието или разполагат с информация по случая, да подпомогнат разследващите като се обадят на следните телефони:

082 /882 433 – Първо РУ

082 / 882 400 – ОДМВР – Русе

или на тел. 112.

Сподели: