област-русе-община-русе

Организирани са две процедури за провеждане на публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на общо 42 обекта – общинска собственост

Организирани са две процедури за провеждане на публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на общо 42 обекта – общинска собственост /сгради, терени и павилиони/. Отдаваните обекти са с разнородни предназначения и локация, включени са обекти от Централна градска част /включително и нови точки за поставяне на преместваеми обекти за търговска дейност по ул. „Александровска“/, кварталите Здравец, Родина, Дружба, Чародейка и Възраждане. Отдават се офиси, ателиета за услуги, производствени и търговски помещения и др. Процедурите са обявени на сайта на Община Русе в раздел “Tъргове и конкурси“, където може да се намери подробна информация. Документи за участие в процедурите ще могат да се закупуват от 26 февруарив Центъра за информационно и административно обслужване на Община Русе.

Това става ясно от отчета за работата на кмета на Община Русе Пенчо Милков и неговия екип през отминаващата седмица в ресор „Икономика и международно сътрудничество“.

Сподели: