"Оргахим" дарява красота на русенци

„Оргахим“ дарява красота на русенци

Време за прочитане: < 1 мин.

След месец Детска ясла № 8 в Русе ще обнови цялото пространство за децата в нови цветове. Ден преди 24-ти май в яслата бяха доставени 620 л. екстериорна и интериорна боя, дарени от „Оргахим“.

Освен бои, компанията е осигурила и необходимите съпътстващи продукти, с които цялата сграда ще бъде освежена.

„Радваме се да посрещнем отново боите на „Оргахим“ при нас.

Цветовете внасят красота и жизненост за децата в интериора около тях“, каза директора на детското заведение Аглая Серафимова.

Преди 5 години помещенията в яслата също са били декорирани с боя, дарена от „Оргахим“. „Децата идват с удоволствие и любопитство всяка сутрин, а родителите и ние от екипа сме спокойни, че сме им осигурили чиста и безопасна среда през деня“, подчерта Серафимова.

Боя за освежителни ремонти тази година ще получи Детската млечна кухня и всички детски ясли на територията на гр. Русе. Фирмата дарява над 3000 л боя за малките русенци.

Със съдействието на Община Русе, компанията вече е предоставила близо 4000 л боя, както и мебели и техника за над 10 000 лв. на Дома за стари хора „Възраждане“, Дома за пълнолетни лица с деменция „Приста“ и Дома за пълнолетни лица с физически увреждания „Милосърдие“.

Ние вярваме, че българският народ трябва да върви възроден от началото до края на живота си и помагаме, макар и малко, с това, с което можем“, каза маркетинг мениджърът Емил Кунчев. „Честит празник от „Оргахим“!

Сподели:

Още новини от деня