„Оргахим“ демoнстрира иновативни подови системи на техническия панаир в Пловдив

„Оргахим“ демoнстрира иновативни подови системи на техническия панаир в Пловдив

Иновативни продукти за подови настилки от синтетични смоли DEKO floor ще представи „Оргахим“ по време на Международния технически панаир в Пловдив. Компанията ще покаже системи за индустриални и декоративни подови покрития, подходящи за помещения с различно предназначение и условия на експлоатация, като подземни паркинги и гаражи, логистични центрове и складови зони, обекти от хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост и др. Разнообразието е толкова голямо, че сами ще се изненадате от възможностите, които серията  DEKO floor предлага. Експертите на „Оргахим“ са разработили продуктите на основата на смоли – епоксидни, полиуретанови, полиуретан циментови и акрилни, за да осигурят всички необходими характеристики и качества на пода.

Ще видите и модерната алтернатива на защита и декорация на подови настилки с епоксидни покрития. Те са създадени специално за местата, където е необходимо повърхността да бъде химически устойчива, да се почиства и дезинфекцира лесно и същевременно да е издръжлива на механично натоварване и износване.

На щанда ще се демонстрира полагането и икономичността на продуктите, както и техните хидроизолационни свойства, степента на противохлъзгащия ефект и  възможностите за тониране.

„Работим за много и различни клиенти, които имат специфични изисквания към подовите покрития в помещенията. Трябваше да намерим решения, които да отговарят в максимална степен на техните нужди. В подовите системи DEKO floor обърнахме специално внимание на издръжливостта на покритията на високо термично, химично и мехaнично натоварване, на износоустойчивостта и покрихме много широк периметър от индустрии и бизнеси“, каза Свилен Великов – бранд мениджър на DEKO Professional.

По думите му за професионалистите ще бъде много интересна и декоративната подова настилка от естествен мрамор DEKO di marmo, която също ще бъде изложена на щанда на „Оргахим“. „Това е изключително красива настилка без фуги, с отворена структура, в която късчетата естествен мрамор са свързани с прозрачна полимерна смола. Дренира много добре и поглъща звука. Всичко това я прави приложима както в интериора, така и за тротоари, алеи, велоалеи, зони около басейни и фонтани, подходи към гаражи и паркинг зони, СПА центрове, търговски помещения, изложбени зали и други“, разказа Великов.

Международния технически панаир Пловдив ще се проведе от 23-ти до 28-ми септември в панаирното градче. „Оргахим“ ще участва в изложението за трета поредна година, с щанд 6С1 в палата № 6.

Оргахим“ е най-дълго съществуващата, работеща и до днес компания за производство на бои и лакове в България, създадена през 1901 г. Днес тя е една от най-големите и иновативни химически компании в Югоизточна Европа. Произвежда 3250 продукта вододисперсионни бои, декоративни мазилки, грунд, емайллак, лакове за дърво, масла, специализирани индустриални продукти и продукти за авторепаратура. Изнася за над 30 държави през последните 15 години и има най-голям дял от българския пазар. Компанията е лидер в сектор „Тониране“, с близо 600 машини за тониране в цялата страна. Брандове на „Оргахим“ са DEKO proffesional, Наmelekon, Mefisto, Casa Bella, Protecta, Spirit, Timmer и Леко.

Сподели: