„Оргахим“ се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

„Оргахим“ се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

„Оргахим“ се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

За първи път кампанията „Да изчистим България заедно“ порасна не само с броя на доброволците и почистените отпадъци, а и с нова инициатива – възстановяване и освежаване на конструкции и съоръжения в планините и градовете. По данни на кампанията нов облик са получили около 600 места. В 117 детски площадки, 360 парка и градинки са боядисани пейки и са поправени катерушки. Около 50 училищни двора също са променили своя облик.

Оргахим“ подкрепи кампанията, като се включи в почистването с доброволен труд на служителите си и дари стотици литри бои и лакове, с които хиляди доброволци освежаваха и разкрасяваха поолющени и занемарени съоръжения от дърво и метал.

Оргахим“ с удоволствие се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“. Щастливи сме, че можем да дадем още един принос – извън нашият доброволен труд – и това е възможността не само да се изчистят пространствата, но и да се облагородят и освежат с боите на най-голямата компания в България. За да може светът ни да стане по-красив и България да стане по-приветливо място“, каза маркетинг мениджърът на предприятието Емил Кунчев.

Русенци се наредиха сред най-активните участници в инициативата тази година. Близо 25 000 души са се включили в голямото почистване на територията на областта.

Повече за „Оргахим“ вижте тук

Сподели: