Остават шест дни за приемане на заявки за участие в VІІ Международна научна конференция „Еволюция срещу революция или за моделите на развитие“

Остават шест дни за приемане на заявки за участие в VІІ Международна научна конференция „Еволюция срещу революция или за моделите на развитие“

Остават шест дни до крайния срок (20 юли) за приемане на заявки за участие в VІІ Международна научна конференция „Еволюция срещу революция или за моделите на развитие“, която ще се проведе между 17 и 19 септември 2020 г.

Форумът се организира от Регионална библиотека „Любен Каравелов“. Съорганизатори са Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив и Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Канев“ АД – Русе.

Международната научна конференция се провежда за поредна година и събира специалисти от различни области на знанието. Целта е да интерпретира различни гледни точки за еволюционните и революционните процеси в обществото и моделите на развитие в науката, културата, социума, както и различните теории, учения, доктрини, които имат важна обществено значима стойност и последствия в миналото и днес.

Конференцията е отворена за научни работници, преподаватели, изследователи, докторанти, както и всички, които имат интерес към темата. До момента желание да се включат в нея са заявили над 70 участници.

Повече подробности и възможност за подаване на заявки за участие – в сайта на библиотеката – тук

Сподели:

Още новини от деня