Отборът на народните представители от БСП "Законодателите" премери сили с младежи от Русе във футболния турнир "ЗАедно МОжем"

Отборът на народните представители от БСП „Законодателите“ премери сили с младежи от Русе във футболния турнир „ЗАедно МОжем“

Отборът на Русенския университет спечели купата на младежкия футболен турнир „ЗАедно МОжем“, който се проведе днес в Русе, по инициатива на Младежко обединение на БСП Русе. Отборът на народните представители „Законодателите“ се класира на почетното четвърто място.

В спортния празник се включиха общо шест отбора, на студенти първокурсници с име „Студентите“, които заеха второто място, студенти от различни специалности с име „Русенски университет“, два на младежи любители на голямата игра, които си бяха избрали за имена „Черните тигри“ и „Лъвовете“, един отбор, в който се включиха народните представители от Коалиция „БСП за България“ Пенчо Милков и Георги Стоилов от Русе, Богдан Боцев от Благоевград и Петър Витанов от София и отборът на Младежко обединение на БСП Русе. Турнирът се проведе на малките футболни игрища на Русенския университет и представи на публиката вълнуващи и интересни моменти с голямата игра футбол.

Сподели: